Direct online een afspraak plannen

met mijn Zorgtoegang.nl


Uw eerste afspraak plannen

 

U kunt bij ons direct veilig online een eerste afspraak of vervolgafspraak inplannen.

In de volgende schermen kunt u zelf uw datum en tijd kiezen en aangeven waarvoor u komt. De afspraak wordt direct in de agenda van uw behandelend therapeut gezet.

(Let op: na het maken van een online afspraak krijgt u geen bevestiging per email. Het is daarom zeer aan te raden om een account aan te maken bij mijnzorgtoegang.nl om te zien wanneer u een afspraak hebt of deze te wijzigen)

 

 

Een vervolgafspraak maken

Indien u ook vervolgafspraken online wil verplaatsen of afzeggen, maakt u, nadat u uw eerste afspraak hebt gemaakt een account aan bij mijnzorgtoegang.nl.
Bent u al onder behandeling en zou u ook graag online uw afspraken willen verplaatsen/ annuleren vraag dan aan de behandelend therapeut om dit aan te zetten in ons systeem.

LET OP: Mocht het niet lukken om direct een afspraak te plannen (door foutmelding of anders), dan kunt u het beste een afspraak maken via een bericht via een emailformulier. Wij nemen dan contact op met u.

 

Wat is mijnzorgtoegang.nl?


Manuele Therapie en Kinderfysiotherapie Vaes

Is een praktijk voor (Orthopedische) Manuele Therapie, Kinderfysiotherapie, (Kaak-)Fysiotherapie, Redcord therapie  en Dry Needling te Assen

Contact

Klompmakerstraat 3

9403 VL  Assen

0592 860500

Stuur een bericht


Lees hier hoe wij met uw gegevens om gaan.