Advies over Zorgverzekeraars 2019

Zorgverzekeraars 2019

Aanmelding Advies Zorgverzekeraar

 

Zorgverzekeraars  bepalen steeds meer welke zorg wordt vergoed en welke zorg niet. Daarnaast is het steeds moeilijker om een goede zorgverzekeraar te kiezen. De reclames geven vaak beperkte informatie, polisvoorwaarden zijn ingewikkeld en voor velen moeilijk te begrijpen en online zorgkiezers laten vaak niet alle mogelijkheden zien.

Welke zorgverzekeraar moet ik kiezen in 2019
Als u op de hoogte gehouden wilt worden, laat dan hier uw gegevens achter. U zult dan ruim voor de jaarwisseling, het moment van de keuze voor een nieuwe zorgverzekering, een e-mail ontvangen met daarin informatie over de restitutie zorgverzekeringen voor het komend jaar.

We geven u daarbij zoveel mogelijk feitelijke informatie, zodat u op grond hiervan voor u en uw gezin de juiste keuze kunt maken. Wij menen uit de geluiden vanuit het werkveld van de gezondheidszorg op te moeten maken, dat steeds meer zorgverleners geen contracten meer wensen af te sluiten met zorgverzekeraars. Dit houdt in dat een restitutieverzekering u de meeste garantie geeft dat u kunt blijven kiezen voor de door u gewenste zorgverlener.
 
Twee weken na de jaarwisseling zullen alle contactgegevens door ons gewist worden ten behoeve van uw privacy.

 

Manuele Therapie en Kinderfysiotherapie Vaes

Is een praktijk voor (Orthopedische) Manuele Therapie, Kinderfysiotherapie, (Kaak-)Fysiotherapie, Redcord therapie  en Dry Needling te Assen

Contact

Klompmakerstraat 3

9403 VL  Assen

0592 860500

Stuur een bericht


Lees hier hoe wij met uw gegevens om gaan.